Mennesker:

Gartonere:

Utseende: Mennesker.

Livsløp: Som 16 åring blir de regnet som voksne. Få blir eldre enn 70 år, ingen har blitt eldre enn 78.

Innbyggerne av Garton ser på seg selv som de som er valgt til å styre verden, og har lenge vært de ledende i Ealdalion. De kjemper ofte for å få større makt, og har derfor en stor hær, både for beskyttelse og angrep. Deres øverste leder som alle gartonere må stå til ansvar for er kongen eller dronningen, som i uminnelige tider har vært en av Tiberius-slekten. Når man ikke finner en av ekte Tiberius blod blir en regent satt til  å styre. Gartonere har flinke arkitekter, og mange av byene deres er utrolig vakre og store. Gartonere tilber alle slags guder, men Ala er den mest tilbedte


Drujanere:

Utseende: Mennesker, mørke i huden.

Livsløp: Som 18 åring blir de regnet som voksne. Få blir eldre enn 65 år, ingen har blitt eldre enn 72.

Mange av innbyggerne i ørkenlandet Druja er kjøpmenn, andre kjennetegn er at mange er rike, slue og karesmatiske. Om du kjøper en lekk robåt uten årer etter at du har sett den kan du være ganske sikker på at du har hatt med en Drujansk kjøpmann og gjøre. Ellers er ett veldig vanlig yrke leiesoldat. De drujanske leiesoldatene blir gjerne leid av kjøpmenn til karavaner og lignende, de må også ofte stille opp hvis Druja er under angrep. De drujanske leiesoldaten bruker antrekk som er lett å bruke i ørkenen, og er også trent opp til kamp i de områdene. De kalles ofte Hasjhajinere. Drujanere tilber alle slags guder, men Ala er den mest tilbedte.


Eurianere:

Utseende: Mennesker.

Livsløp: Som 16 åring blir de regnet som voksne. Få blir eldre enn 89 år, ingen har blitt eldre enn 102.

Innbyggerne av fjellandet Euria er sterke og hardføre, dessuten har de en ekstremt stor lungekapasitet, det er den som lar dem puste i fjellene uten problemer. Lungekapasiteten ble gitt av Hemera da Eurianerene flyktet fra resten av menneskeheten. De har en stor hær i forhold til størrelsen på landet, og styrken deres gjør dem til et fryktsomt folk ikke mange ønsker å bråke med.

Angarer/Alver:
Angarer/Skogsalver:

         Utseende: Ganske mennesklig bortsett fra de spisse ørene

         Livsløp: Blir sett på som voksne fra 120 års alderen. Få har blitt eldre enn 570, ingen har blitt eldre enn 692
          
Angarerne er Hemeras skapelse, og er beboerne av den Angorske Skog i Angor. De er ypperlige helbredere, og om de blir utlært kan de også bli ypperlige kampmagikere, men de fleste er passifister og kjemper helst ikke, selv om de blir truet kjemper de sjeldent. Angarer er veldig høflige, og har en stolthet som lett kan såres. Du merker ikke om du gjør noe en angar ikke liker, men du rådes ikke til å bli uvenn med en angar, ettersom de kan være ekstremt langsinte, de er dessuten veldig sta, samtidig som de er vise. De tilber Hemera uten unntak

Blödhr-Angarer/Blodalver:

Utseende: Ikke veldig ulike Angarerne, men ørene varierer fra spisse og runde, dessuten er huden deres rød eller rødlig.

Livsløp: Blir regnet som voksne etter å ha vunnet sin første duell. Få har blitt eldre enn 400 år, ingen eldre enn 462.

Innbyggerne av Blödhrek har en langt kortere tålmodighet enn deres angarske slektinger, og de er mye mer aggresive. De er ikke særlig magiske, og setter helst sin lit til sverdene og buene. De er ypperlige leiesoldater, men de er ikke pålitelige nok til å stole blindt på. Rasen er delt opp i mange klaner i forskjellige størrelser, og Blödhrek blir ofte splittet av kamper mellom de forskjellige klanene. De ber ikke til noen guder.


Mounthr-Angarer/Fjellalver:

Utseende: Spisse ører, gråaktig hud

Livsløp: Få har blitt eldre enn 520 år, ingen eldre enn 550.

I de nordligste fjellene i angor bor mounthr-angarene, de er angarer som har forlatt helbredelsens vei og startet med tilbedelse av Targath. Det tar kort tid fra at de forlater helbredelsens vei til utseende blir forandret, huden blir gråere. Når forandringen blir synbar sendes til fjellene hvor de er dømt til  å tilbringe resten av livet, dessuten mister de kraften til å helbrede. Mounthr-angarene har veldig lang tålmodighet, og nesten umulige og terge, men de har ett ekstremt anlegg for dødsmagi og livsfarlige om de først blir sinte. De tilber Targath

Murmurer:

Utseende: Menneskelignende, med unntak av den blå huden.

Livsløp: Blir regnet som voksne som 35 åringer. Få blir eldre enn 132, ingen har blitt eldre enn 152.

Beboerne av Dara-fjellene er ett folkeslag som egentlig er fredelige, men om kampilden først tennes i dem blir de fryktfulle og farlige. De kan få ting til å gro nesten overalt, til og med rett i fjellet, og det de dyrker holder lenge og smaker sjeldent vondt, det er derfor ettertraktede varer, ikke bare i Garton men i hele Ealdalion. De tilber ingen guder.

Dragingor:

          Utseende: Grønn eller rosa skjellignende hud, og stemmen er ofte skurrende.

          Livsløp: Blir sett på som voksne av andre dragingor da de begynner å få grønn ham. Gjennomsnittsalderen er 75 år, men noen når en alder av 100.

            Øglefolket som lever i landet Crawera. De er grove, vulgære og egoistiske, og ser på seg selv mye bedre enn alle andre raser, spesielt mennesker. De rikeste holder gjerne en del mennesker som slaver. Dragingor kan puste under vann, men de mister evnen hvis de oppholder seg lang tid over vann. Noen kan omgjøre spyttet sitt til en syre som brenner gjennom det meste.


Chakraene:


 

 

Make a Free Website with Yola.