Ala:

Livets gudinne - skaperen av alt godt, det man puster, ser og hører. Hun er overalt og ingensteder. Hun elsker alle levende skapninger og beskytter dem så mye hun kan, men når kriger herjer mister hun mye av kreftene sine. De som ber til Ala ber om et lykkelig liv, uten krig eller død, eller styrke mot prøvelser.

Tilbedelse: Det står ingen steder at hun krever annen tilbedelse enn at hennes tilbedere er tro mot henne, allikevel har mange grupper forskjellige tilbedelsesmetoder, f.eks kan noen praktisere ofring av Dødsønskere eller gudstjenester. De mest kjente er Livets Veiledere sine.


Targath:

Dødens gud - skaperen av alt ondt. Han livnærer seg av krig og galskap, og hjelper gladlig verden på vei for å lage mer av det. Han er herren over dødriket, som er absolutt intet bortsett fra dine egne tanker. De som ber til Targath ønsker store krefter for egen vinning i form av hell på slagmark eller i form av magi, men husk, tilbedelse av dødsguden bringer intet godt.   

Tilbedelse: Kaos og uorden. Gjennom stjeling, mord, menneskeofring og blodoffer


Hemera:

Helbredelsens gudinne - opprettholderen av liv. Hun kjemper mot Targaths vilje ved å beskytte Ealdalion mot døden og skader og sykdommer som fører til død. De som ber til Hemera ber om beskyttelse mot skader og andre sykdommer.

Tilbedelse: Ikke skade uskyldige og hjelpe de man kan er en vanlig tilbedelse av Hemera


Kandrekor:

Drageguden. Det er den ekstremt kraftige guden til Dragingoene. Han er delt i fem: Kator, kroppen. Natak: Den dømmende del, også tanker og meninger. Dromer: Kraften, all magi og styrke. Eder: Synet Som Ser Alt og Kortaq: Den med ukjent grunn.

 
Make a Free Website with Yola.